86 56 00 00">

Sådan fjerner du dårlig lugt

oprettet d. under LÆDERPLEJE, STOLE, RENGØRING, ALLE

Vejledning:

Sådan bruger du R10 Lugtfjerner

Rengør lugtkilden. Sørg først for at fjerne så meget af årsagen til den dårlige lugt, som muligt.

Herefter kan du for eksempel sprøjte R10 lugtfjerner direkte ud i det lugtende rum eller kabine, eller med forsigtighed direkte på den lugtende genstand eller materiale.

Dette giver normalt ingen problemer, men for ikke at risikere skader på meget sarte materialer, bør behandlingen altid først forsøges på et usynligt sted. (se hvordan du fjerner dårlig lugt fra lædermøbler længere nede)

Brug lidt mindre end du egentlig regner med, da R10 lugtfjerner er meget drøj i brug og vent ca. 2 timer med at bedømme det endelige resultat.

Gentag derefter behandlingen efter behov.

R10 virker også godt ufortyndet, eller afhængig af hvor gennemtrængende lugten er, fortyndet med vand op til 1:3.
R10 lugtfjerner hældes op i en lille skål som anbringes under f.eks. et ildelugtende møbel. Tildæk derefter møblet så lufttæt som muligt med for eksempel plastik, og lad R10 lugtfjerner virke på det indkapslede møbel i et par dage.

Vejledning til at fjerne dårlig lugt fra læder og lædermøbler

Der er 2 forskellige fremgangsmetoder, alt efter om det er læderhynder der kan tages af og har en stof bagside eller om det er et lædermøbel hvor der ikke stof på.

Har du aftagelige læderhynder eller stolesæder i læder med stofbagside, skal du tage hynden af f.eks. sofaen eller stolen og sprøjte R10 Lugtfjerner direkte på stoffet uden at ramme læderet, da det kan give pletter og plamager.

Brug lidt mindre end du egentlig regner med, da R10 lugtfjerner er meget drøj i brug og vent ca. 2 timer med at bedømme det endelige resultat.

Gentag derefter behandlingen efter behov.

Ved læderhynder eller lædermøbler uden stof på bagsiden, skal du ud over R10 lugtfjerner også bruge noget plastik, du kan dække lædermøblet eller hynden af med, mens den dårlige lugt bliver fjernet.

Her skal du lave 1 eller 2 skåle med R10 Lugtfjerner, som du enten sætter på møblet eller hynden eller under møblet. Herefter pakker du hele møblet eller hynden ind i plastik hvor skålen med R10 lugtfjerner står indenfor plastikket.

Plastikken skal helst nå helt ned til jorden og være så lufttæt som muligt. Herefter lader du R10 Lugtfjerner stå inde ved i plastikket i 2-3 dage. hvis det ikke har taget alt lugten.

Gentag processen 1-2 gange mere ved behov.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar